Kjole efter gratis mønster

Kjole syet i stof købt i  Alanya. Det er en vævet viscose med et meget lækkert blødt fald.  Mønsteret har jeg brugt en gang tidligere. Det ligger i dette link 

Det er et mønster fra Alt om Håndarbejde, som man kan printe gratis. En god måde at få prøvet et af deres mønstre af. De har rigtig mange spændende mønstre man kan købe, og man kan endda tegne et abonnement på magasinet. Jeg har rigtig mange blade fra dem liggende, da jeg i mange år havde abonnement på det. Ellers kan man også låne dem på biblioteket.

Stoffet er som sagt købt i Alanya på en ferie. Jeg tror jeg gav omkring 60 kr for det pr. meter. Det er ligesom vævet med lidt mønster i bunden. Jeg er i tvivl om hvad det kaldes.

Jeg er ret vild med halsen. Bagpå er den med slids og 2 knapper

Kjolen har dog noget mere mønster og farve end jeg er vant til. Faldt bare for de smukke farver og kvaliteten af stoffet. Er dog meget i tvivl om det er for meget at både model og stof signalere kimono stil. Jeg skal lige vænne mig til kjolen tror jeg. Yngstedatteren er vild med den, ældstedatteren kan ikke lide den. Jeg selv er i tvivl, men den får en chance…

Farverne er lidt svære at gengive rigtig på billede, de er noget flottere i virkeligheden. Men sådan kommer det nogengange til at se ud, når man absolut vil tage billeder en sen aften og er træt.

Uden bælte.

Med bælte

Håber i kan bruge indlægget som inspiration og smid gerne en kommentar 😊

 

2 thoughts on “Kjole efter gratis mønster

  1. Det er en fin Alanya-kjole du har syet. Og så til næsten ingen penge.
    Gode tydelige billeder.
    Hilsen Gerly

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *