Shorts og top, mønstre fra Alt om Håndarbejde

Dette sæt er syet af en rest, fundet i genbrugen. Det er helt småternet i sort og hvidt, selvom det på nogle af billederne ser ud til at være en anden farve. Jeg vil tro det er en polyester/bomuld kvalitet. Det er fastvævet og har en let krøllet struktur.

Mønstrene jeg har brugt er fra Alt om Håndarbejde. De kan printes fra deres hjemmeside.
Shortsene startede jeg med at prøvesy i en rest fra et sæt sengelinned.
Shortsene har skrålommer og er med elastik i linningen. De har et opslag, men de kan sagtens bruges uden, hvis man gerne vil have shortsene lidt længere. Mønsteret kan du finde i dette link

De er hurtige at sy, og sidder rigtig godt. Dejlig løs model. Jeg har syet en stikning øverst i linningen, så den får en lille flæse effekt i kanten.

Bøllehatten er i øvrigt også hjemmesyet. Den er syet i 100 % bomuld, og mønsteret kan printes gratis i dette link


Mønsteret til toppen er beregnet til bomuld/viscose jersey. Mit stof er helt fastvævet, men jeg har blot valgt et nummer større end jeg normalt ville have valgt. Det fungerer helt fint. Dog har jeg flyttet bryst indsnit 2 cm nedad.

Mønsteret til toppen ligger i dette link

Alle kanter på toppen er lavet med en strimmel stof, klippet på skrå, som syes på efter den teknik, der omtales i dette indlæg

Et sæt, som er dejlig luftig at have på i sommervarmen.

Nogle rigtig gode mønstre, som helt sikkert kommer i brug igen.

4 thoughts on “Shorts og top, mønstre fra Alt om Håndarbejde

  1. Virkelig sødt sæt 😍👍 – genialt med genbrug og du ligner jo på ingen måde en sølvbrud – nærmere en kobberbrud ❤️

    1. hej Mia. Mange tak skal du have. Mønstrene har jeg købt på deres hjemmeside til at printe. Desværre er Alt om Håndarbejde blevet opkøbt af et fransk firma, som har valgt at lukke siden. Derfor virker mine link til dem ikke mere. Det kan jeg desværre ikke rigtig gøre noget ved. Man kan låne alt om håndarbejde magasiner på det lokale bibliotek. Desværre kan jeg ikke sige dig hvilket nr det er fra. men det er omkring nr 5/2020. Desværre kan jeg ikke sende dig mønstrene. Håber det lykkes for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *