Nem strikket vest for begyndere

Yngste datteren og jeg er begyndt at strikke. For mange år siden strikkede jeg en hel del, men jeg må erkende, det var sjældent, at jeg blev færdig med et strikkeprojekt. Ofte fik jeg strikket forstykke og bagstykke til en sweater, og når jeg kom til ærmerne havde jeg mistet både lysten og tålmodigheden…

Datteren har aldrig rigtig strikket før, så jeg synes faktisk det er ret godt gået. Den fineste og blødeste vest.

Mønsteret til vesten er købt hos sikkeetspektakel.dk

Det er en strikke opskrift, som kan strikkes af selv nogle der aldrig har strikket før. Min datter er helt nybegynder, men opskriften voldte hende ingen problemer.

Hun har strikket den i garnet Snefnug fra Camarose.

Den passer perfekt til en kjole jeg har syet til hende. Kjolen kan du læse mere om i dette link 

Som i kan se, er ribkanterne i en lidt anden farve. Det er faktisk fordi hun havde købt en nøgle for lidt. Hun kunne derfor ikke få den samme indfarvning mere, og derved opstod farveforskellen. Men det gør bestemt ikke noget for det færdige resultat, man tror jo det skal være sådan.

Den sidder så fin på hende.

Jeg har også fået strikket en vest til mig selv. Jeg valgte et mønster, hvor jeg ville komme til at udfordre mig selv lidt. Garnet er købt ved FiftyFabulous, hvor der også ligger gratis opskrift til vesten. Jeg syntes ikke, at  den var svær at strikke. Det er blot om at læse opskriften godt igennem, og så punkt for punkt følge den.

Vesten er så fin og i en skøn farve. Meeen jeg må så bare erkende at min kropsfacon ikke lige er til vest.. øv. Jeg har ingen talje, samtidigt er jeg bred over skulderen, så vesten gør jeg kommer til at se helt firkantet ud. Så i får ikke nogen billeder hvor jeg har den på. Den ville være så fin til et par stramme jeans og en skjorte, men det er lige pt ikke min tøjstil.

Hvor er det ærgerligt at den ikke kommer i brug. Nu bliver den lagt i skabet, og så må vi se om den får en chance.

Men hvor er det dejligt at datterens første strikke projekt blev en succes. Det har givet hende blod på tanden, og hun er gået i gang med en sweater.

Så mangler du et ret overskueligt strikkeprojekt til den mørke tid, kunne det være en vest..

Håber du kan bruge indlægget som inspiration.

4 thoughts on “Nem strikket vest for begyndere

  1. Hej Sygal har lige været på Google og set denne opskrift på vest med snoninger, den kunne jeg godt lide at få opskriften på, selvfølgelig mod betaling
    hilsen Else Nielsen
    Strandvejen 78,st.th
    3300 Frederiksværk

    1. Hej Else. Det er ikke et mønster som jeg har lavet, heller ikke sælger. I mit indlæg ligger et link til der hvor jeg har købt det. Prøv at læse indlægget, så finder du link. i øvrigt har hun rigtig mange fine veste mønstre. Rigtig god strikke lyst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *