Picnic taske ud af et genbrugsfund

indeholder reklamelink

For en uges tid siden var jeg så heldig at finde det fineste retro plast service i vores lokale genbrugsbutik. Begge mine voksne piger tager ofte på tur ud i naturen, og derfor købte jeg så de hver kunne få 4 krus og 4 tallerkener. Yngste datterens kæreste har lige fået sin første lille bil, og det ville være praktisk om de fik en taske der fast kunne stå i bilen til picnic ture. Jeg fandt derfor en kurv i genbrugsbutikken, som jeg kunne ændre til en picnic taske

Ældste datteren skal have hendes service i en rygsæk, så til hende skal der nok syes en taske a la mulepose.

Jeg fandt ved samme lejlighed også et par træbøjler, en sjov krukke og nogle lækre bambushanke, der senere skal blive til et par skønne tasker.

Kurven kostede 25 kr. Dertil en rest stof og nogle strimler læder jeg købte billigt for lang tid siden ved Laederiet.dk

Jeg syede en inderpose med løbegang i øverste kant, hvor jeg har trukket elastik igennem, så den er nem at få til at sidde pænt. Et stykke nede på posen, satte jeg 2 strimler stof ind, der danner en løbegang til et par snore, syet af en rest fra noget sengelinned. Tasken kan derfor lukkes lidt til.

Læderet er meget tyk, så jeg måtte lave huller i det først, før jeg kunne sy det fast i hånden. Til det formål brugte jeg min tang købt ved Rito.dk  for en del år tilbage. En tang med udveksling, som er rigtig god. Den er alle pengene værd. Hullerne blev lavet så de passer med de mellemrum der er i kurven. Derefter syede jeg stropperne på med en vokset tråd, som jeg har købt ved Laederiet.dk

Tasken kan rumme service og drikkevarer. Den passer helt perfekt i den lille bils bagagerum. I øvrigt er det fine blomstrede tæppe også et genbrugsfund til 20 kr.

Den sidste uge har været med så fint vejr, og tasken har været i brug flere gange til stranden.

Håber du kan bruge indlægget som inspiration

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *