Taske efter mønster fra Selfmade

En rummelig skuldertaske, syet i mønster og stof fra Selfmade. Stoffet er en kraftig møbelstof med lidt velour agtig overflade.

Tasken er syet i dette mønster. Du kan købe det i dette link

En ret rummelig taske med en stor lomme foran. Lommen er så stor, at den kan have en tendens til at falde lidt fremad. Derfor blev jeg rådgivet af en fra Selfmade til at sætte en magnetlås i.

Efter mønsteret skulle der ikke foer i lommen, men det har jeg nu syet i. Det giver lige det sidste færdige look.

Mønsteret er ret nemt at gå til. Vejledningen er ret forståelig, dog er der nok lige et par steder hvor man måske forventer at folk har prøvet at sy taske før.

Jeg har sat en rem på som er aftagelig. Den er syet af en ensfarvet bånd, og derpå har jeg syet et mønstret smalt bånd på.

Tasken er som sagt rummelig. Der er i bunden sat en kile ind, hvorved den får noget facon og bredde.

Hele tasken er syet med foer. Det er blomstret bomuld, som er overskud fra en kjole.

Af resterne fra tasken, kunne der også lige blive til et lille etui til kort. Det kan du finde et gratis mønster til i dette link

En dejlig taske, der vil passe så fint til nogle kjoler jeg er ved at sy.

Et meget nem mønster på en praktisk taske.

Taskemodellen er god som udgangspunkt for lidt leg med mønsteret. Man kunne undlade den store lomme, eller måske erstatte den med en lomme med lynlås. Man kunne kombinere flere stykker stof eller pynte med en flæse hen over foran. Der er rigtig mange muligheder.

Håber du kan bruge indlægget som inspiration

6 thoughts on “Taske efter mønster fra Selfmade

  1. Hej Katje. Jeg har købt den i Selfmade. Den er til at sy på 😘 jeg synes dog den skøjter lidt rundt når man skal åbne og lukke, da den kun sidder med 2 syninger. Så ved du på forhånd at lommen skal bruges, ville jeg nok vælge en anden løsning, evt velcro

 1. Jeg har netop købt mønsteret, men bliver lidt (mere 🙈) nervøs ved at gå i gang, efter at havde læst dit fine indlæg. Jeg er helt ny ved symaskinen og har øvet mig med at sy forskellige totebags. Kan du evt. kommer nærmere ind på hvor i opskriften jeg som ny skal være ekstra opmærksom ift, at du skriver, at den nogle steder forventet at man har syet en taske før?
  Jeg vil helt sikkert forsøge med for i lommer. Det ser rigtig flot ud!

  1. Hej. Mange tak skal du have. Når du har syet et par tasker før, så er jeg nu ret sikker på at det nok skal gå. Jeg kan ikke huske helt præcist hvor det var. Men læs sy vejledningen godt igennem. De ansatte ved Selfmade er også søde til at hjælpe, hvis man får problemer undervejs med et mønster. Rigtig god fornøjelse

 2. Hej Gitte
  Jeg har syet tasken, men jeg kunne godt tænke mig at sy pungen til🤩 har du et mønster på den for den er rigtig flot😊
  Hilsen Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *