Nye ting der blev syet til ferien sydpå

Det er som regel når man skal på ferie at man opdager, at der godt kunne bruges noget nyt tøj, undertøj, badetøj eller andre ting.  I mit tilfælde manglede jeg toilettaske til manden og jeg, en kosmetikpung, en natkjole og et par kjoler. Med dette indlæg har jeg samlet de ting som jeg nåede inden ferie. Der er også mange ting jeg ikke nåede, for tiden smutter altid for mig..

Denne kosmetiktaske blev rigtig fin. Den er syet i møbelvelour og quiltet med Style-vil fra Stof og stil. Lynlåsen er en jeg har købt i Videbæk under deres ophørsudsalg. Mønsteret til kosmetiktasken ligger her på bloggen og ligger i dette link

For en del tid siden købte jeg et nyt glattejern. Det er jeg rigtig glad for og passer godt på. Det skal selvfølgelig også med på ferien og derfor syede jeg en lille pose til den. Den er blot klippet lidt større en glattejernet. Syet som en pose med løbegang øverst og en elastik trukket igennem.

Så fik jeg også syet en ny toilettaske der matcher til. Ret stor, men så kan den også rumme alle de ting jeg skal have med mig. Igen quiltet med Style-vil og i samme stof som kosmetik tasken. Mønsteret til toilettasken ligger her i link

Jeg nåede også at sy en mindre model til manden. Stoffet er købt i Krakow under en sommerferie. Den er blot quiltet i striber, hvor mine er quiltet i tern.

Et par kjoler blev det også til.

Denne er syet i det blødeste stof jeg har haft i fingrene i lang tid. Lidt mere om kjolen i dette link

Den anden kjole er syet i noget der hedder mesh. Nærmest så tynd som net og så med en tynd jerseykjole indenunder.

Mønster og vejledning til den ligger i dette link

En natkjole blev det også til. Den fik jeg så slet ikke brugt, da der var mega varmt i den uge vi var afsted. Der var omkring 26 grader om natten, så det blev til evakostume. Men jeg har brugt den lige siden vi er kommet hjem. Den er syet i strækblonde og jersey. Mønsteret er et gratis mønster, som jeg blot har ændret lidt. Mere herom i dette link 

Jeg nåede også en enkelt bikini. Min første hjemmesyede. Den fungerede rigtig fint og der skal helt sikkert syes nogle flere til næste ferie.

Jeg havde planer om at sy et par andre ting. Manglede også en ny lille taske. Men tiden har det med at smutte for mig, så det må blive til den næste rejse.

Nu, hvor man er kommet hjem, skal der godt nok syes noget tøj der er mere varme i. Jeg har lige indkøbt en hel masse stof til lange rullekrave t-shirt og trøjer. Så det ligger blot og venter. Dertil vil jeg bl. a sy en flæsenederdel i noget af det stof som blev indkøbt under den sidste ferie i Tyrkiet.

 

 

4 thoughts on “Nye ting der blev syet til ferien sydpå

  1. En fornøjelse at følge din blog og hvor er det dejlig du tør vise dig frem med appelsinhud og strækmærker, det er jo sådan de fleste af os ser ud efter børnefødsler ognår vi er kommet op i årerene. Tak for dig. AP

    1. Hej Anja. Der har åbenbart været noget galt med linket. Det skulle nu gerne være rettet. Skriv endelig igen hvis det stadig ikke virker. Rigtig god fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *