Sommerkjoler efter Selfmade mønster

Jeg mangler stadig at vise et par sommerkjoler, selvom sommeren snart er ovre. De er syet i bæk og bølge stof, som jeg har købt ved Selfmade. De 2 kjoler er syet efter samme mønster, dog har jeg indsat en trekant i den ene, og lavet dem i 2 forskellige længder. Kjolerne blev flittigt brugt under vores ferie til Kreta.

Mønsteret, jeg har brugt, er nr 23171. Jeg vil gøre opmærksom på at ofte er Selfmades mønstre til den store side. Det er det her mønster ikke…. Så tjek dine mål i forhold til mønsteret.

Den ene af kjolerne har jeg sat en kile ind i, for at give den mere vidde og for effektens skyld. Stoffet var ikke købt med tanke på denne model, derfor måtte jeg gå lidt på kompromis med hvordan ternene passer i indsatsen.

Kilen er lavet på samme måde som i et tidligere indlæg. Du finder indlæg i dette LINK

Samme kile går igen i ryggen

Alle kanter er lavet med en strimmel stof, klippet på skrå. En virkelig nem og enkel måde at afslutte ærmegab og halsudskæring med. Hvis jeg skal sige det, er det meget pænere end at lave en belægning.

Metoden kan du finde i dette LINK

Kjolen her blev en af mine favoritter på ferien til Kreta. Dejlig luftig og kølig. Til efteråret kan jeg bruge den med en t-shirt indenunder.

I får lige et par billeder hvor jeg har kjolen på, på Kreta. Lidt opkogt af varmen og med vådt hår, men sådan ser man altså ud i 38 grader 🤣

Er ret vild med farverne omkring mig. Kreta er så smuk 😍

Den anden kjole er syet som kort model, og uden indsats. Den har jeg syet til at tage over bikinien når den stod på strandtur. Den er derfor kort, og nok også lige til den korte side. Men til feriebrug er den helt ok. Modellen og stoffet er noget af det dejligste at have på når varmegraderne buldrer deropad. De sidste dage på ferien på Kreta havde vi henholdsvis 39 og 41 grader.

Ellers er kjolen syet på nøjagtig samme måde som den anden kjole.

Et rigtig godt mønster.

Håber i kan bruge indlægget som inspiration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *